Word lid

Button nieuw

Historie Technische Commissie

955Uit de ledenenquête van 1999 bleek er veel belangstelling te zijn voor een Technische Commissie. Veel werk is destijds verricht om technische kennis en informatie te verzamelen, die de leden zouden kunnen bijstaan bij motorproblemen, motoronderhoud, verf  en onderhoud van hun Doerak. Vervolgens werd een aantal ‘Doeraktechneuten’ geronseld die met elkaar een ruim technisch gebied zou bestrijken: werktuigbouw, elektra en elektronica, motortechniek, verftechniek, hout en houtbewerking, enz. In 2001  werd de Technische Commissie (TC) geïnstalleerd.

In de afgelopen 10 jaar zijn honderden technische vraagstukken door de TC behandeld en is een ruim netwerk van techneuten opgebouwd.
Ook zijn er veel bouwtekeningen, werkplaatsboeken, handleidingen, schema’s en overige technische dossiers door de TC verzameld en gebundeld in Doerak Dossiers, waar u als lid gebruik van kunt maken.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.