Word lid

Button nieuw

Wim Tefeij

Functie: Lid Technische Commissie

WimTBen samen met vrouw Nel in het bezit van een Doerak 7.80 OK, bouwjaar 1972. Clublid direct na aanschaf van de boot in 1993. Beroep: inkoper en chef T.D. bij een Technische Handelmaatschappij in bouwmachines. Geen specifieke opleiding op technisch gebied, maar zoals ik mij destijds als TC-lid voorstelde een ervaringsdeskundige van de Doerak.

Kennis van en ervaring met de Doerak heb ik verkregen door de aanpak van het achterstallig onderhoud  aan het aangeschafte schip. Na verloop van tijd de romp laten stralen en in 2 componentenverf laten zetten en daarna  ervaring met dit product opgedaan. De kajuit zowel binnen als buiten (zonder te laten stralen) in 2 componenten verf gezet. Het interieur aangepakt voor een wat moderner aanzien en praktischer indeling. In- en uitbouwen van de motor. Gebruik van trillingdempers. Vervangen van raamrubbers.

Voorts veel reiservaring, behalve Nederland ook 4 x Frankrijk en 3 x Duitsland.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.