Word lid

Button nieuw

  • Home
  • Doerak & Techniek

Doerak & Techniek

In het menu Doerak & Techniek vindt u algemene en technische informatie over de Doerak.

*TECHNISCHE COMMISSIE (TC) 
Maak kennis met de Technische Commissie, drie doorgewinterde Doerakkers, die de Doerak "kennen als hun broekzak".
Zoals iedereen die een Doerak heeft wel weet, is er altijd wel wat te doen en als Technische commissie willen zij alle leden laten weten dat zij u zoveel mogelijk willen helpen met technische problemem en probleempjes.

*VRAGEN AAN DE TECHNISCHE COMMISSIE
U vindt hier een Vragenformulier, waarop u het probleem kunt omschrijven en uw vraag kunt stellen. Gebruikelijk proberen wij uw vragen binnen een week te beantwoorden. U ontvangt het antwoord per mail, maar soms bellen we u ook op om meer informatie te vragen en om nog even met u te overleggen..

* DOERAKMODELLEN
Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende Doerak en Marak Modellen

* BOUW- & MOTORNUMMERS 
Een handmatig bijgehouden administratie van alle door Eista gebouwde typen Doerakken en Marakken.  Buitengewoon handig als u op zoek bent naar meer informatie over uw Doerak of als u een Doerak wilt aankopen.

* BOUWJAREN EN DOERAK/MARAKTYPEN
Een overzicht van bouwjaren en bouwnummers, alsmede duidelijk foto's van de verschillende typen en uitvoeringen van Doerakken en Marakken.

* DOERAK DOSSIERS
Hier vinden u een keur aan artikelen over de Doerak en Marak, zoals keuringsrapporten, vaartochten, schema’s, onderhoud, motorenhandboeken enz.

*FOTOREPORTAGES TECHNIEK
Doerak specifieke technische onderwerpen zoals inbouw van verwarming, inbouw van boegschroef, hydraulische besturing, hermotorisering, plaatsen zonnepanelen, boiler inbouwen, dekwaspomp installeren enz. enz. weergegeven middels een foto/diashow.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok